2018 m. vasario 2 d., penktadienis

Astrologinė prognozė vasario mėnesiui

 Šių metų vasaris turi svarbią datą, ašį, apie kurią sukasi visi mėnesio įvykiai – tai vasario 15 diena. Šią dieną, kartu su Saulės užtemimu Vandenyje, prasideda rytietiški Naujieji metai, o vasario 16 d. Lietuva švęs Nepriklasuomybės šimtmetį. Į tą patį datų mazgą patenka ir šv.Valentino diena.
Liūto – Vandenio ašis jau antrą kartą metuose suaktyvina pagrindines temas: meilę, laisvę, demokratiją, naujoves, priešpriešą ir diktatūrą.
Astrologinis fonas šį mėnesį yra palankus  naujiems sumanymams, naujoms idėjoms, visam tam, kas nauja, ekstravagantiška, neįprasta ar nežinoma. Tik atskirti kas tikra, o kas yra iliuzijos yra sudėtinga.
Marso ir Neptūno įtemptas ryšys (kvadratūra), susidarantis sekančią dieną po užtemimo, bus vienas svarbesnių mėnesio aspektų. Ir būtent jis sukels iliuzinį veiklos poreikį, nuves ne tais keliais, kuriais reikėtų eiti. Koncentracijos, tikslingumo, bei moralės trūkumas  - pagrindinės problemos. Be vidinių paklydimų, šis aspektas gali tapti nelaimingų atsitikimų, susijusių su dujomis, kuru, bei narkotinėmis medžiagomis, priežastimi. Marsas turi ryšį su sportu, o Neptūnas su korupcija – štai jums dar vieno skandalo scenarijus. Marso perėjimas į Šaulį gali išprovokuoti keistas, sunkiai paaiškinamas reformas mokymosi įstaigose. Tačiau tai geras laikas tiems, kas to siekia.
Į mėnesio pabaigą ekstravagantiškos tendencijos nuslops, nes Venera pereis į Žuvis. Ir tai bus romantikos, menų ir lengvo apsvaigimo laikas. Meilė, ilgesys, atsinaujinę romanai užbaigs vasarį. O Merkurijaus- Neptūno sukibimas (konjunkcija) – leis apie tai rašyti, dainuoti ir šlovinti meilę.

Tegul viskas, kas gali būti gražu ir rausvai romantiška aplankys jus jau po šv.Valentino.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą