2018 m. sausio 1 d., pirmadienis

Astrologinė prognozė sausio mėnesiui

Labai svarbu kaip jūs pradėsite šiuos metus, kiek ryžtingai kibsite į darbus, kaip blaiviai įvertinsite santykius ir kaip išnaudosite sausio galimybes.
Sausis – vienas geriausių, daugiausiai pasirinkimų suteikiantis mėnuo šiais metais. Aišku, labai daug lems ir tai ar jūs norite ką nors veikti, ar jums patiems rūpi jūsų ateitis, ar esate pasiruošę dėl to dirbti ir imtis atsakomybės. Jei bandysite laukti, išlaukti, atidėti -  metai prasidės vangiai. Sausis jums bus liūdnas, neįdomus, be perspektyvų.


Sausio pradžia kupina entuziazmo, puikaus nusiteikimo ir didelių užmojų (tai sąlygoja gerųjų planetų sekstiliai, konjunkcijos, bei didelis planetų susikaupimas Ožiaragio ženkle). Mėnesio pradžia palanki ne tik asmeninėse veiklose, bet ir visuomeniniame gyvenime.
Saulės ir Veneros, Marso ir Jupiterio sukibimai, pundas planetų (Saturnas, Saulė, Plutonas, Venera, bei Merkurijus) Ožiaragyje – pačios stipriausios padėtys sausį, nuo kurių labai daug kas priklauso.  
Marso ir Jupiterio sukibimo (konjukcijos) ryšys jau jautėsi baigiantis gruodžiui, nors tikslus jis taps tik 01.07, bet jo veikimas (per orbisą) jausis iki mėnesio pabaigos. Marso ir Jupiterio sukibimas sąlygoja aktyvios veiklos periodą, todėl ramiai nusėdėti bus sudėtinga. Pirmiausiai tai siesis su verslu, naujais užmojais, veiklos plėtimu, taip pat sportu. Kadangi ši konjukcija Skorpione, tai ne visada viskas bus sąžininga ir matoma.
Jupiterio Plutono ryšys (sekstilis) – ilgalaikis, sudarantis foną pirmajam metų pusmečiui – palies finansų temą. Kadangi planetos tolimos, susijusios su finansais  - poveikis labiau matomas bus įstaigų, įmonių, bankų ar net valstybinių institucijų veikloje.  Tikėtis, jog tai atneš gerovę į kasdieninį gyvenimą neverta – pernelyg dideli reikalai užsukti.
Marso kelionė Skorpionu užtruks iki paskutinės sausio savaitės.  Ir tai aktyvus, impulsyvus, konstruktyvios energijos panaudojimo laikas. Nepamirškite, jog geras laikas ir tiems, kas linkę paspausti, išsireikalauti, bei reikalus spręsti iš jėgos pozicijos.
Saulės Veneros sukibimas (konjunkcija), prasidėjęs Ožiaragyje ir suteikiantis praktiškumo aspektą grožio srityje, vertinant finansines galimybes, bei ribojantis maniakišką dovanų pirkimą, pereis į Vandenio ženklą (apie 01.10-01.18). Tada ir pajusite ką reiškia gražu, nauja, bei madinga. Laisvesnis flirtas, noras rizikuoti ir galimybė laimėti pagrįsti ne tik šiuo sukibimu, bet ir Veneros – Jupiterio palankiu ryšiu (sekstiliu).
Po 01.11, kai Merkurijus persikraustys į Ožiaragį ir jame visą savaitę bus penkios planetos, atsiras galimybė koncentruoti vidinę energiją ir nukreipti ją ilgalaikių darbų, sumanymų, projektų realizavimui. Vienas sėkmingesnių periodų, kurio metu bandymai užimti geresnę poziciją darbe pasiteisins.
Paskutinę mėnesio dieną įvyks Mėnulio užtemimas Liūto ženkle, kuris išderins emocinį stabilumą ne tik gimusiems nuo liepos mėn. 28 d iki rugpjūčio 11 dienos, bet ir Vandenio ženklo žmonėms.

Sausis sunkiausias Vėžio ženklo žmonėms. Jie jaučia didelį dėmesio trūkumą, jaučiasi atstumti, nes artimieji koncentruojasi ties kitais dalykais.
Daugiausiai energijos dabar išeikvojantys Skorpionai turės perplanuoti ne tik savo, bet ir šeimynykščių gyvenimus.
Avinų, kaip ir Ožiaragių, sausio tema paprasta – kaip sėkmingiau realizuoti savo sumanymus, kaip parduoti ilgalaikio darbo rezultatą.
Žuvų planai siekia toli, tačiau kol kas tai pasirinkimas, o ne rezultatas, nors užmojai ir platūs.
Mergelės suplanuotos pramogos virs darbais, o Dvyniams darbai nerūpės, jie dažniau laiką leis linksmoje kompanijoje.
Liūtai tikisi gauti tai ko verti, sulaukti aplodismentų, pagyrų ir įvertinimų (atlygis priklausys nuo įdirbio).
Šaulių entuziazmas toks ryškus mėnesio pradžioje, po poros savaičių subliukš ir virs irzliu burbenimu. Jaučiui atrodys, jog jį riboja, apkarpo jo laisves, bet tai jau greičiau nenoras priimti esamos situacijos, nei tikrovė. Svarstyklių debatai finansine tema, bei svarstymai, kur geriausia, erzins daugelį, bet labiausiai kabins Vandenius, kuriems šis mėnuo bus geras ne tik finansiškai, bet ir kupinas naujų pažinčių, flirto, linksmybių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą