2017 m. gruodžio 21 d., ketvirtadienis

Sveikatos patarimai dvylikai Zodiako ženklų 2018 metams

Žmogus – Visatos dalis. Jis sudarytas iš tų pačių cheminių elementų kaip ir žvaigždės, taip pat paklūsta Amžiniesiems judėjimo dėsniams. Nesvarbu kaip vadinsite tą bendrumą: Dievišku pradu, makrokosmosu ar tiesiog pojūčiu. Tai kas užrašyta žvaigždėmis atsispindi, įvyksta, suskamba ir Žemėje.

Trumpi sveikatos patarimai dvylikai Zodiako ženklų artėjantiems metams

Avinas
Lankytis sporto salėje, laikytis dietų žadės visi. Tačiau ne visiems tas lemtingas pirmadienis, nuo kurio viskas prasidės, ateis. Geros nuotaikos sūpynes retsykiais pasūpuos impulsyvumas, garsesnis juokas, o kartais ir peršalimo ligos su kosuliu. Jos nieko nestebins žiemos periodu, nepereis į ilgalaikes. Vasara bus puiki, kupina nuotykių ir pažinčių. Kartu tai linksmi vakarėliai, puotos. Patausokite inkstus, neapkraukite jų papildomu darbu. Alų palikite kitai vasarai. Rudenį tendencijos keičiasi ir šlapios kojos tampa šlapimo pūslės uždegimų priežastimi.

Jautis
Kupini netikėtumų metai daugelyje gyvenimo sričių. Todėl nenuostabu, kad labiausiai priimtini bus netradiciniai gydymo metodai, norėsis kažko naujo, neįprasto ir gali būti ne visai patikimo. Gera žinia ta, kad nuomonę jūs greitai keisite, jei tik bus svarūs argumentai.
Metų pradžia sunkoka: imuninės, hormoninės, bei kraujotakos sistemų problemos tampa dažnesnės. Vasaros laikotarpiu pasistenkite daugiau laiko praleisti gamtoje, užsišaldykite miško uogų, pasiruoškite fermentuotų arbatų. Imuniteto stiprinimas – geros savijautos laidas.

Dvyniai
Šie metai bus žymiai lengvesni, paprastesni, nei ankstesnieji. Daugiau judėjimo, daugiau įdomių žmonių, susitikimų, bei naudingų pažinčių. Viskas klosis lengvai, paprastai, tačiau turės naują kryptį, kuri iš karto dar bus sunkiai suprantama. Greta jūsų atsiras žmonės propaguojantys aktyvesnį, labiau orientuotą į sveiką mitybą gyvenimą. Pradžioje jus tai erzins, vėliau tai priimsite, prisitaikysite dalį jų patarimų. Tačiau tai negali būti staigūs, neapgalvoti pakeitimai. Juo labiau, kad metuose netruks uždegiminių susirgimų, bus viena kita smulki trauma. Ne viskas ką sako ar rašo yra tiesa. Ne viskas jums tinka. Atsirinkite.

Vėžys
Jūsų norai  nėra įstatymas nei namiškiams, nei bendradarbiams, kad ir kokie svarbūs būtumėte. Daug kas priklauso nuo jūsų pačių nusiteikimo, nuotaikų, bandymų išvengti konfliktinių situacijų. Svarbiausia – emocinė būsena. Pirmasis metų trečdalis bus kiek nervingesnis, labiau įtemptas. Tai siesis su situacija darbe. Todėl trumpos atostogos vasarį – privalomos. Pavasarį jūs jau jausitės geriau, darbai netrikdys, nuotaikos ramesnės, o ir vasara itin darbinga.  Toks nestabilumas gali išderinti ne tik nervų sistemą, bet sutrikdyti žarnyno veiklą. Atsisakykite keptų patiekalų vakarais (ypač rudenį), bei mažinkite gėrimus prisotintus angliarūgšte. 

Liūtas
Kiekvienam savo. Tai metai, kai jūs turėtumėte teisingai įvertinti savo amžių, bei fizines galimybes. Tai neturi nieko bendro su tuo, kaip jūs jaučiatės ir tai, kad dūšioje vis dar dvidešimt. Priimkite savo amžių realiai ir šie metai bus jūsų pasiekimų metai. Reikia suprasti, jog kaulai, sąnariai, raiščiai dėvisi, o dantys keičiasi tik vaikystėje.  Naudokite kalcio preparatus, saikingai sportuokite, judėkite, bet nesistenkite rasti savo galimybių ribas. Traumų tikimybė didelė, ypač balandį. Tačiau ir vasarą nepamirškite, kad šuoliai parašiutu, su gumomis, akrobatiniai pratimai, jėgos aitvarai skirti tik tiems, kieno stuburas sveikas.

Mergelė
Daržas ant palangės, švieži ir džiovinti prieskoniai, šiek tiek egzotikos į kasdienybę, bei naujų patiekalų degustacijos – štai kas gali džiuginti jus šiais metais. Darbas puikiai derinamas su poilsiu, mokslas su kelionėmis, o nauji žmonės jūsų aplinkoje tam, kad dar kažko išmoktumėte, sužinotumėte. Viskas būtų puiku, jei tai nenusėstų smėliuku inkstuose, akmenėliais tulžies pūslėje. Išlaikykite pusiausvyrą tarp materialių ir dvasinių vertybių. Neužsikraukite papildomų rūpesčių, nepatarinėkite, jei niekas neklausia. Esant žarnyno problemoms vartokite mūsų platumose augančius augalus.

Svarstyklės
Tai, kas anksčiau buvo teorija, dabar tampa praktika. Tai apie ką anksčiau kalbėjote, diskutavote dabar pritaikoma kasdieniame gyvenime. Jūsų racione atsiranda vis daugiau pilnaverčių grūdų, mėsą renkatės liesesnę, o vakarienė tampa paprastesne. Tai vyksta savaime, nesidairant į aplinkinius, neklausant papildomų paskaitų ar reklamos. Tokie organizmo poreikiai. Trumpos vasaros naktys privers širdį plakti stipriau. Gal tai meilė, o gal kalio trūkumas. Nežiopsokite, nes ruduo bus gražus, šiltas, aksominis. Ilgi pasivaikščiojimai, tolimos kelionės net neprimins ankstesnių negalavimų.

Skorpionas
Geras apetitas ir šiek tiek didesnis kūno svoris, nei įprastai. Nieko baisaus, tiesiog nereikia pamiršti, jog magija kažkur turi tilpti. Lieknas žmogus ne visada asocijuojasi su magija, nes jai, kaip ir stipriam balsui, reikalinga jėga. Pilnėjimo periodas baigsis vėlai rudenį ir tada sumažės susitikimų, sumažės kelionių, o kartu prasidės sėslaus gyvenimo periodas. Rudeniniai peršalimai bus nemalonūs, su drėgnu kosuliu, kiek dažniau sąnarių skausmai, bei nervų šaknelių uždegimai. Pasirūpinkite iš anksto storomis kojinėmis, pirštinėmis, kepurę turėti irgi reikėtų.

Šaulys
Metai prasideda veržliai, intensyviai, bet ne itin stabiliai. Ir jau sausio antroje pusėje yra didesnė tikimybė įvairiems infekciniams susirgimams, hormoniniams sutrikimams, ypač moterims. Tačiau tai bus trumpalaikiai dalykai, nes balandžio mėnesį viskas pasimirš (arba bus rastos priemonės tam valdyti). Pavasaris ir vasara pasitarnaus aktyvesnio gyvenimo būdo įpročių formavimui, požiūrio į sveiką maistą keitimui. Rudeniop nepamirškite apsirūpinti obuolių sultimis, kurios itin pravers gruodį, kai kosuliai bus stiprūs, komplikuoti, pereinantys į plaučių ligas.

Ožiaragis
Žiemos periodas bus aktyvus, kupinas judėjimo, tolimų maršrutų, slidinėjimo ir kitų pramogų. Pavasarį tempas sulėtės, atsiras bendravimo ribojimas atsiliepia ne tik visuomeniniam gyvenimui, bet ir sveikatai. Arba sveikata tampa priežastimi, dėl ko jūs rečiau lankote draugus. Šaltą pavasarį reiktų pasaugoti sąnarius, dėvėti pirštines, nesikapstyti dirvoje, neskubėti su sodinimais, ravėjimais. Migreniniai skausmai taip pat stipresni šiame laikotarpyje. Vasara išgydys šiuos negalavimus ir rudenį pasitiksite vėl su nauju energijos užtaisu.

Vandenis
Apsaugos mechanizmas įsijungia ir ten, kur visai nebūtina. Daugybė dalykų, kuriuos norite atidėti neribotam laikui. Dažniausiai – nemalonius sprendimus. Nustumti iki vasaros, o jei pasiseks, tai ir iki rudens. Ne vien buitiniuose ar juridiniuose reikaluose, bet ir medicininėse procedūrose. Todėl labai tikėtina, jog planines operacijas bandysite perkelti keletą kartų, kol vasaros metu tai virs ekstrinėmis intervencijomis. Sprendžiate jūs. Vasaros pabaiga ir rugsėjo pradžia pareikalaus papildomo dėmesio sveikatai, finansiškai taip pat tai bus nuostolinga. Reabilitacijos ir kelionės susijusios su sveikatingumo programomis nusikelia į vėlyvą rudenį.

Žuvys

Susirūpinimas dėl darbų, dėl besikeičiančios situacijos sutrikdys miegą, padidins dirglumą. Ir gali būti, jog po naujųjų metų jums teks ieškoti pagalbos, kad galėtumėte gerai išsimiegoti, pailsėti. Žoliniai preparatai, įvairios arbatos, pėdų masažas ir vandens procedūros palengvins situaciją. Keliaujant, tolimuose skrydžiuose nepamirškite kompresinių kojinių, kad apsisaugotumėte kojų venas. Labai neblogi metai, tačiau rūpintis savimi, neprovokuoti ekstrinių situacijų ir nerizikuoti ten kur nereikia turite patys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą