2017 m. rugsėjo 2 d., šeštadienis

Astrologinė prognozė rugsėjo mėnesiui



Mergeliškas rugsėjis. Ir ne vien todėl, kad Saulė keliauja Mergelės ženklu. Į Mergelę susigrūda Merkurijus, Marsas, o iš paskos ir Venera. 
Viskas, kas siejasi su Mergele tampa paryškinta, pabraukta ir klasifikuota.
Tai ne vien darbų ar sveikatos – ligų temos. Greičiau jau tvarkos įvedimas ten, kur paskutiniu metu tvyrojo sumaištis, kur visi darė ką norėjo ir kaip norėjo. Tai klaidų taisymo metas. 

Vienas reikšmingiausių šio mėnesio aspektų – Marso ir Merkurijaus konjunkcija. Nors planetos greitaeigės šis sukibimas bus ilgalaikis, todėl jo įtaka bus jaučiama visą mėnesį. Daugės kontaktų, darbinių kelionių. Marso ir Merkurijaus ryšys pasitarnaus įvairių procesų optimizavimui, skatins aktyvumą, veržlumą, bei konkurenciją darbinėse sferose. Daug jėgų, pastangų pareikalaus bandymai išsaugoti savas pozicijas, bei siekiai užimti naujas teritorijas. Šį aspektą kartu lydės impulsyvumas, aštrumas pokalbiuose. Tai gali tapti trumpalaikių, bet itin nemalonių situacijų priežastimi.

Lindimas į detales, smulkmenas ir ginčai užaktyvina Mergelės – Žuvų ašį. Yra tikimybė, jog tai palies ne tik darbus, bet ir sveikatą.

Venera rugsėjo pradžioje vis dar bus Liūte, todėl vaikų, grožio ir mados tema –aktuali, kaip ir noras save atskleisti, parodyti, sužibėti. Tai dovanų ir dosnumo metas. Priimkite dovanas ir dovanokite patys. Venera Mergelę pasieks paskutinę rugsėjo dekadą ir grožis taps labiau praktiškas, o estetiniai reikalavimai konkretesni.

Jupiterio - Urano opozicijos trečias, tikslus “užėjimas”, mėnesio pabaigoje užbaigs ciklą, leis padaryti galutinius sprendimus visuomeniniuose reikaluose. Gali būti jog šio aspekto įtakoje atsiras papildomų pataisų keistų įstatymų sferoje.

Neptūno drumsti sumanymai, bei užkulisiniai žaidimai nesitęs ilgai ir labiau primins teatro etiudus, nei realią veiklą.


Tegul rugsėjis bus gražaus, spalvingo periodo pradžia, o nauja tvarka jūsų neribos.

nuotraukos autorius "Levandų kalnelis"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą