2017 m. rugpjūčio 1 d., antradienis

Astrologinė prognozė rugpjūčio mėnesiui


Rugpjūtis ne tik rūkų ir svirplių mėnuo. Tai užtemimų mėnuo.
Paskutinį šių metų vasaros mėnesį laukia du užtemimai:
Mėnulio užtemimas Vandenio ženkle 15°25’ (rugpjūčio 7 d.) ir Saulės užtemimas Liūto ženkle 28°53’ (rugpjūčio 21 d.) . Užtemimų suaktyvinta Liūto - Vandenio ašis turės įtakos ne tik šiems Zodiako ženklams, bet ir Jaučiams su Skorpionais (dėl susidarančios kvadratūros).

Užtemimas, tai ne įvykis, tai ne viena diena kalendoriuje, tai atskaitos taškas, nuo kurio prasideda procesai. Liūtas – vidinė ugnis, asmeninė laisvė, teisės, jūsų ego. Vandenis – demokratija ir visuomenė, masės. Todėl šie ženklai -  du skirtingi Zodiako poliai. Ir užtemimai juose parodys, kiek esate pasiruošę aukoti savo asmeninius interesus dėl visuomenės ir demokratijos, kiek plačiai galite mąstyti ir apglėbti aplink vykstančius procesus.

Kadangi Mėnulio užtemimas opozicijoje į Saulę (kuri šiuo metu jungtyje su Marsu), yra tikėtina, kad nesugebėjimas rasti kompromisų duotuoju laikotarpiu išprovokuos konfliktus. Ir nebūtinai tai turi vykti politinėje arenoje, užteks, kad kažkas namuose “užkabins” jums svarbius asmeninius klausimus ar pabandys įtakoti jūsų asmeninę erdvę. 

Pilnas Saulės užtemimas Liūto ženkle 28°53’ (rugpjūčio 21 d.) vadinamas Didžiuoju Amerikos užtemimu. Užtemimo šešėlis kirs visą Ameriką. Tai ir simbolinė interpretacija, ir reali padėtis. Ar gali tai turėti įtakos politiniame gyvenime? Aišku, kad gali ir turės. Juo labiau, kad tuo pačiu metu susiriš Saulės Urano trinas, kuris leis padaryti tam tikrus sprendimus arba bent jau pateikti realius, svarstytinus pasiūlymus. Tikėtina, jog rezultatas nebus matomas tą pačią dieną, bet vis tiek jis bus.

Vienas svarbesnių rugpjūčio astrologinių momentų – Uranas pakeičia judėjimo kryptį, iš retrogradinio (atbulo), tampa tiesiaeigiu (08.03). Ir tai leidžia keisti nusistovėjusią tvarką, rasti konstruktyvius sprendimus, o kartais ir sugriauti tai, kas ilgokai jus ribojo. O Saturno stabtelėjimas leis visa tai apmąstyti ir įvertinti, bei priimti atlygį už padarytas klaidas. Saturnas ir Uranas socialinės, tolimos planetos, kas gali būti nuoroda, kad veiksmas vyks ne jūsų kieme, o už jo tvoros.

Rugpjūčio mėnesio ugninis didysis trinas Saulė – Saturnas – Uranas pasitarnaus tiems, kurie laukia pritarimo ar paramos iš vyresnių pusės. Autoritetai parems ne tik konservatyvias, bet ir novatoriškas idėjas.

Saturnas rugpjūtį bus itin svarbus, nes jo aspektai su Saule, Uranu, bei Jupiteriu įtakos ne tik politinį, bet ir asmeninį gyvenimą, versdamas grįžti prie senų temų, suderinti, sutarti svarbius klausimus, negriaunant nusistovėjusios tvarkos. Lengviau spręsis užstrigę ginčai, o tai į ką investavote daug laiko ir jėgų atneš rezultatus.

Venera Vėžyje primins, jog žmogui reikia ne tik pinigų, pripažinimo ir valdžios. Ji vers ieškoti sentimentų, romantikos, jausmų. Jos įtakoje užsimegs nauji, šilti santykiai. Jautru, bet kiekvienas neatsargus žodis gali sužeisti ir išlikti ilgam.

Na, o Merkurijaus ir Neptūno ryšys visą mėnesį kurs iliuzijas ir ne visada leis viską matyti taip, kaip yra.


Nepasiklyskite ūkanotais rytais, ne tik kelyje, bet ir meilės reikaluose. Netikėkite tais, kurie gražiai svirpia, ieškokite realių įrodymų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą