2017 m. gegužės 6 d., šeštadienis

Astrologinė prognozė gegužės mėnesiui

Gegužė įneša naujas spalvas ne tik gamtoje, bet ir kasdieniniame gyvenime. Artimųjų planetų vingiai, makalavimasis pirmyn atgal turėjo įtakos nestabilumui emocijose, asmeniniuose sprendimuose, buvo priežastimi metų pradžios nesklandumams.

Merkurijus gegužės 3 dieną stabtelėjo, pasisuko ir nuo 4 dienos pradėjo tiesiaeigį judėjimą suteikdamas galimybę išsiaiškinti santykius, pabaigti dokumentų, pažymų įteisinimą, paskatino konstruktyvesnį mąstymą.

Merkurijaus - Urano  glaudus šokis (konjunkcija)  užtruks iki gegužės 16 dienos ir tai bus puiki proga išrutulioti naujas idėjas, peržvelgti naujus pasiūlymus, o kai kam pakeisti nusistovėjusią nuomonę dėl svarbių dalykų. Tai idėjų, lenkiančių laiką, gimimas.  
Urano ryšys (sekstilis) su Marsu, paskatins imtis veiklos, kartu išjudins užsisenėjusius procesus, paklibins pamatines plytas ten, kur reikia reformų. Taip pat tai  gali būti įvairių uždegiminių reakcijų, virusinių susirgimų protrūkių priežastimi. O Urano –Veneros tarpusavio pasiūbavimai leis naujiems vėjams užsukti į drabužines spintas. Ekstravagancija, nauji vėjai madoje gali stebinti, žavėti.
Marso – Saturno opozicija taps vienu aštresnių aspektų gegužę, kas ne tik neleis ramiai ilsėtis, bet retsykiais sukels stresines, ne itin saugias situacijas.

Gegužė – puikus laikas permainoms, reformoms, naujovėms ir naujų technologijų prisijaukinimui. Vieniems reformos eisis lengviau, kitiems sudėtingiau, tačiau noras arba būtinybė keistis bus visuotinė tema. Urano ir Saturno ryšys prilaikys nuo neapgalvotų, impulsyvių sprendimų, kartu supurtys politinį gyvenimą, vers priimti tam tikrus sprendimus, kurie bus skirti tvarkai išsaugoti. (Saturno Urano trinas dar kartą atsikartos lapkritį).

Šis mėnuo nuspalvintas Urano dominavimu. Mėnuo tampa įdomiu, dinamišku ir ne visada kontroliuojamu.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą