2016 m. gruodžio 30 d., penktadienis

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ 2017 METAMS




Kiekvieni metai žada kažką naujo ir labai norisi tikėti, jog persiritus per metų slenkstį gyvenimas keičiasi į gerąją pusę ir tik į gerąją. Gali būti, jog šiemet taip ir bus. Tie, kas žino ko nori, turi tvirtas nuostatas ir pasiryžę už jas kovoti, sulauks tų palankių metų. Praeitų metų klaidos niekur nedingsta, kaip ir jų taisymo patirtis. Labai tikėtina, jog dabar visi taisymai, tikrinimai ir pokyčiai eisis žymiai lengviau. Neveltui šiuos metus Rytuose vadina Ugninio Gaidžio metais: tai metai pareikalausiantys daug ryžto, užsispyrimo, kryptingumo. Juose bus daug egoizmo, noro dominuoti. Matomoji gyvenimo pusė labai skirsis nuo tos, kas viduje, bei to kas savame kieme vyksta. Sėkmė bus tų pusėje, kas linkę veikti, kovoti ir anksti keltis.




AVINUI
Ne itin audringai ar iniciatyviai prasideda metai. Sąstingis, laukimas, kad tuoj tuoj bus gerau ir galėsite startuoti. Taip bus. Vasario pradžio kaip tik ir atsidarys didieji vartai, kai jums bus leista veikti, imtis iniciatyvos ir visus planus realizuoti. Tokius momentus reikia išnaudoti, kol neišsikvepėte ir nepraradote susidomėjimo. Nes pavasaris jau visai kitomis žais ir ne darbai rūpės. Labai tikėtina, kad vėliau viskas suksis apie keliones namus ir artimiausius žmones. Vasara bus paženklinta peštynėms, kovomis, bei vienos kitos plunksnos praradimu. Ankstyvi rudeniniai vėjai privers kurti naujus, nors ir mažiau iniciatyvius darbus. Tačiau lėtesnis tempas dar ne pabaiga.

JAUČIUI
Paskutiniu metu labai daug laiko skiriama kolektyviniams renginiams, darbams, bei įvairioms veikloms. Kolektyvizmo jausmas yra nuostabus, tačiau artėjant link pavasario pajusite, jog ateina šio tarpsnio pabaiga. Priežastys paprastos: pasidaro ankšta visiems viename kieme. Jūsų asmeniniai poreikiai bus išstumiami į priekį, o bendrieji reikalai nebus tokie svarbūs. Labai tikėtina, jog pavasarį priimsite kaip vienišumo laiką ir nerasite būdo kaip save parodyti kitiems. Ir kaip tik tada bus puikios galimybės užbaigti įstrigusius darbus, užtvirtinti pradėjusius byrėti projektus, bei išvaikyti visus žvirblius, nuo jums priklausančių grūdų. Rudeniniai akcentai nėra tokie svarbūs, nes rietenos namuose nėra gyvenimo tikslas.

DVYNIAI
Kol galvote, kad galite viską, kad dabar ta sėkminga pakilimo juosta – viskas gerai. Jūs einate teisinga linkme, su teisinga nuostata. Ir tik tada, kai sumanote vesti paskui save visą būrį prasideda nesklandumai, darbo problemos ir net naminiai ginčai. Geriau jau jūsų darbai, užsiėmimai, hobiai, bus kaip pavyzdys kitiems, nei veltui išbarstytos galimybės. Pavasariop visa tai nuslops ir vasara praeis tingiai. Ir sekantis vertas dėmesio, bei veiklos periodas bus spalį. Gal tuo metu ir nebus karjerinio šuolio, bet vis tiek bus sėkmingas, leidžiantis keliauti, pamatyti, o kartais ir nugalėti tuos, kurie ilgą laiką buvo jūsų konkurentai. Kad ir kaip klaostytųsi metai, jūs nestokosite optimizmo. Nes oro ir ugnies ryšys visada įdomus derinys.


VĖŽYS
Lyg ir norėtųsi, jog viskas liktų taip kaip buvę. Bent jau namie, meilėje ar tarp draugų. Tačiau kad ir kaip ten viskas gerai būtų, atsiranda menkutis šešėlis, jog nebebus taip kaip pernai buvo. Iš tiesų tai tiesa. Namuose viskas gerai ir stabilu, bet nedžiugina, darbuose bręsta pokyčiai, kurie iki trumpiausios nakties vis tiek įvyksta. Tai ganėtinai sėkmingi metai, kai jūs galite pradėti naujus darbus, imtis iniciatyvos, kai savas kiemas praplatėja (ir tiesiogine, ir perkeltine prasme). Kai viskas gerai, pradedama galvoti, jog kartusis grūdas vis tiek kažkur yra. Taip, jis yra – norisi kažko tokio, kas nepasiekiama, kas džiugina sielą, bet apie tai niekam negali pasakyti.

LIŪTAS
Nieko tokio, ko jūs nežinotumėte ar nemokėtumėte: iniciatyvūs, linkę vadovauti, patenkinti savimi ir gražūs visiems. Tai metai, kai būdami savimi būsite sėkmingi, laimingi ir gerbiami. Tačiau to visada maža, nes tai tik išorinis blizgesys, norisi kažko savo, artimo, paslėpto nuo visų. Ir gali būti, jog nauja meilė privers virpėti širdį, o namuose tai teks slėpti. Puikių ir perspektyvių darbų periodas nusikelia į vasarą, nors didžiausia inciatyva darbų srityje – kovą. Kelionėms, naujiems sielovados paieškoms ar pokalbiams su dvasininkais visada atsiras laiko, kaip ir vaikams. Rudeninis periodas labiau asmeniškas, labiau uždaras, tačiau reikalaujantis žymiai daugiau pastangų.

MERGELĖ
Svarbiausia metų tema – savivertės pajutimas, sugebėjimas džiaugtis savo pasiekimais, teisingai įvertinti savas galimybes. Bendrame kontekste metai geri, sėkmingi, net ir finansiškai. Tačiau kovo mėnesio įtampos gali kaip reikiant supurtyti iš vidaus, priversti daugelį dalykų peržiūrėti naujai. Tai ne vien darbai ar piniginiai reikalai. Tai pareigos, rūpesčiai dėl namiškių. Jums teks imtis iniciatyvos ir tose srityje, apie kurias nieko nesuprantate, kurios anksčiau jums net nepriklausė. Vasara bus šilta ne vien dėl saulėtų dienų, bet ir dėl pabudusių jausmų. Pasidžiaukite, pakeliaukite, pasilinksminkite. Rugsėjis prasidės staiga ir dar kartą viską apvers aukštyn kojomis. Būkite tam pasiruošę.

SVARSTYKLĖS
Noras turėti, matyti, užkopti į pačią viršūnę, pagirtinas. Viskas priklauso nuo pastangų ir požiūrio. Juk vienam kalno viršūnė – tai Everestas, kitam – kieme supilta pjuvenų kupstas. Kiekvienam pagal jo sugebėjimus ir supratimą. Viskas eisis ganėtinai lengvai, kol savo darbus derinsite su aplinkiniais, įsiklausysite į jų pageidavimus. Partnerystės, kaip asmeninės, taip ir darbinės, klausimas vis dar išlieka aktualus. Metuose bus periodų, kai būsite priversti kovoti dėl savosios pozicijos (tai ypač jausis kovo ir balandžio mėnesiais), kai turėsite parodyti ko esate verti, kai asmenininė iniciatyva bus svarbesnė už aplinkinių nuomonę, o tai prieštaraus jūsų prigimtiniams principams. Vasara ir ruduo bus paprastesni. Tačiau žiemos pradžia – kaprizinga.

SKORPIONAS
Labai ilgas laukimo periodas, kai tikimąsi, jog atsiras kas išspręs susidariusią situaciją, pakiš kokią linksmesnę idėją ar pakeis gyvenimą kita linkme. Labai daug kas priklausys ar jūs dalyvausite šiame procese, ar būsite tik pasyvūs stebėtojas. Dalyvaudami turite galimybę rinktis, galite įtakoti susidariusią padėtį. Kad ir kaip stengtumetės, anksčiau vasario darbuose permainų nebus, o karjerinis šuolis labiausiai tikėtinas nuo liepos antrosios pusės. Tačiau mecenatų pagalbos, paramos ir palaikymo, galite tikėtis visus metus. Tiems, kas trokšta keliauti geriausi pasiūlymai išpuls birželį, o meilėje kaip visada seksis puikiai, aistringai, nors nauji santykiai retai virsta ilagalaikiais.

ŠAULYS
Paskutinių metų ribojimai, iniciatyvos slopinimas ir keistas darbų strigimas vis dar tęsiasi, tačiau jau jaučiama, jog kažkas keičiasi. Atsiranda nauji planai, o kartu su jais ir naujos galimybės. Labai didelių šuolių nebus, greičiausiai kapstysitės tame pačiame kieme, vis dar su tomis pačiomis vištomis. Namuose viskas kaip įprasta, tačiau didėja nepasitenkinimas, auga reikalavimai ir pretenzijos. Diplomatija nepadės, dovanos taip pat. Reikia stengtis ir užimti lyderio poziciją. Būdami autoritetu, gal kiek despotišku šeimininku, galite aplinkinius pajungti savo naudai, bei jų pačių gerovei. Kelionėms metai menkai palankūs, na nebent kitų metų Kalėdoms į kalnus.

OŽIARAGIS
Nors sausis bus mieguistas ir aptrauktas šerkšnu, bet vėliau, kiek atitirpus, bus aišku, jog šie metai – pasiruošimas sekančių pakylėjimui. Viskas kas buvo tolimuose planuose, priartėja, tampa realu ir pasiekiama. Tai džiugina, o ypač tuos, kas patys savo darbams vadovauja ir kitiems realizuotis padeda. Galima spėti, jog balandis bus kupinas netikėtumų, kartais tai peraugs į rimtus nesklandumus darbe, tačiau visada bus išeitis. Vasara nežada didelių pokyčių, išskyrus tuos, kurie jau dabar numatyti ir jiems rengiamasi. Kaip ir viskas neblogai, jei neužsikrausite visų aplinkinių darbų, nesistengsite viską nuspręsti patys, paliksite iniciatyvos namiškiams, o ypač vaikams – viskas bus nuostabu.

VANDENIS
Tokie jau šie metai, kai žvaigždės byra tiems, kas delnus atveria. Nebijokite savo idėjų, savų troškimų ir pačių slapčiausių norų – jie gali išsipildyti, jums tereikia tuo tikėti. Žiemą, ankstyvą pavasarį aplink jus bus daug šurmulio, jokių konkrečių planų ar stabilumo. Daugiau dėmesio teks skirti kitiems ir jų norų pildymui. Vėliau, kai sušils, žolė taps žalia, prasidės jūsų laikas. Geras laikas. Išnaudokite jį ne tik darbui, bet ir pramogoms, pomėgiams, kelionėms. Kai gerai, tai turi būti gerai su kaupu ir kad visi apie tai žinotų. Vasara prabėgs greitai, nors ir joje visokių siuprizų netruks. Rudens pradžia – su įtampa, kuri gali virsti naujais darbais, naujomis pareigomis ar tiesiog dar viena užkrauta ilgalaike prievole.

ŽUVYS
Netikėkite, jog vandens stichija ir ugningi metai prastas derinys. Jau pati metų pradžia, bus kūrybinga, meniška jautri. Sausį prasidėję jausmai gal ir nevirs ilgalaike meile, bet prieraišumu ir ilgamete draugyste tikrai. Viskas šiuose metuose priklausys nuo to, ko jūs norite, kiek esate pasiruošę pokyčiams ir kiek būsite iniciatyvūs. Seniai puoselėti planai gali būti realizuoti vėlyvą pavasarį, kai viskas po truputį aprims ir tada ateis laikas jūsų cunamiui. Neverta slėpti emocijų, nesvarbu ar tai įniršis, ar didelis džiaugsmas. Jūs puikiai mokate prisitaikyti prie pasikeitųsių situacijų, tačiau ne visada bus reikalinga pasitraukti ir užleisti stipresnįjį. Tikėdami savimi ir savomis idėjomis jūs galite labai daug.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą